Ik ben een creatieve kleuterjuf! Het liefst raak ik die creativiteit kwijt in de kleuterklas. Ik doe het door te knutselen, te haken, te tekenen, te naaien, te werken met photoshop,... Ik probeer dan ook zoveel mogelijk zelf te maken! Deze website is ontstaan omdat ik mijn ideeën met (toekomstige) kleuterjuffen - en meesters wil delen!

Zoeken in deze blog

Laatste nieuws in uw mailbox? Klik hier!

donderdag 23 oktober 2014

Handpop mama


Eindelijk is mijn eerste gehaakte handpop af! Ik deed inspiratie op in het boek 'Het geheim van de 101 gehaakte handpoppen' van Annemie Hélin. 
Zeer leuk om zo je eigen handpoppen te maken, je kan hem ontwerpen net zoals jij wil. Dit geeft je enorme mogelijkheden! Je maakt een pop die je moeilijk vindt in de handel!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Annelies, fijn dat je mijn boek als inspiratiebron vermeldt. Wil je graag nog meer modellen. Aan het boek is een gratis abonnement verbonden; Als je het nummer dat op de achterflap staat mailt, dan krijg je nog extra fiches
  doorgestuurd. Je kan ook eens kijken op atelier105annemie.blogspot.com op de pagina poppen. Er staat ook een sneeuwmanpop en een pinguïn op beschreven. Nog veel haakplezier; Contact: atelier105@skynet.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Annemie, ik vind het boek echt top!
   Bedankt voor de link naar je blog! De sneeuwman is echt leuk! Ik haak deze binnenkort!
   Ik had toen ik het boek net gekocht had, die extra fiches reeds ontvangen, maar mijn pc is gecrasht, met als gevolg dat ik deze nu dus kwijt ben. Kan ik deze opnieuw ontvangen?

   Verwijderen